Divi är ett av världens mest använda och högst rankade premium-tema till WordPress. Genom Diviguiden kan du få 20% rabatt på ditt Divi-medlemskap hos Elegant Themes – utan att använda varken rabattkod eller kampanjkoder. Häng med!

Sänk priset med rätt länk

Om skriver in adressen elegantthemes.com direkt i webbläsaren så får du betala 89 dollar för en årslicens eller 249 dollar för en livstidslicens på Divi. Förvisso prisvärt med tanke på vad du får för pengarna. Men det är trots allt onödigt att betala mer än du måste.

Om du använder länken diviguiden.se/divi10/ så så betalar du istället 80 dollar för en årslicens eller 224 dollar för en livstidslicens; alltså 10% mindre för exakt samma licenser. Om du redan har en årslicens som du antingen vill förlänga i ytterligare ett år till eller göra om den till en livstidslicens, så får du även få 10% rabatt på uppgraderingar via länken diviguiden.se/uppgradera10/.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt

Priset utan rabatt …

Divi med 10% rabatt

… och priset med 10% rabatt.

Går det att få ännu mer rabatt?

Ja, det går faktiskt att komma ner ytterligare i pris. Under begränsade perioder erbjuder Elegant Themes 20% rabatt. Det har hänt under Black Friday, Cyber Monday och när Elegant Themes firade 10 år.

Under januari 2019 har vi på Diviguiden en länk som ger alla 20% rabatt på årsabonnemang på Divi – världens mest använda premium-tema och sidbyggare till WordPress. På samma sida har vi samlat alla aktuella rabatter, både på Divi och på plugins och andra bra tillägg till Divi.

Nu får du ett årsabonnemang för 70 dollar istället för 89 dollar. Billigare än så blir det sannolikt aldrig.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt

Priset utan rabatt …

Divi med 20% rabatt

… och priset med 20% rabatt.

Kommer det att bli dyrare eller billigare med tiden?

Elegant Themes skapades av Nick Roach 2008.  Då kostade en årslicens 19,95 dollar. Sedan dess har det hänt en hel del. 2013 kostade en årslicens (inklusive plugins), som motsvarar dagens, 89 dollar. Det har alltså inte skett någon prishöjning de senaste 5-6 åren, trots att det har hänt enormt mycket. Ett axplock:

  • Elegant Themes anställer 71 personer i 20 länder.
  • Temat Extra  och tilläggen Monarch och Bloom släpps och ingår i Divi-licensen.
  • Divi uppgraderas till 2.0 och 3.0.
  • Elegant Themes storsatsar på att göra Divi Builder till världens mest användarvänliga och kraftfulla sidbyggare.
  • Divi bygger ett designteam med 7 anställda som släpper två färdiga layout-packs varje vecka – utan extra kostnad.

Frågan är inte om det kommer en prishöjning, utan när den kommer.

Elegant Themes 2008

Elegant Themes hemsida 2008. Då kostade en årslicens på Divi bara 19,95 dollar. Då fick du ett antal WordPress-teman med “giltig XHTML och CSS”. Kompatibilitet med den gamla webbläsaren Netscape utlovades.

Elegant Themes 2013

Elegant Themes hemsida 2013. Då kunde du köpa en “personlig” årslicens för 39 dollar (utan tillhörande plugins) och en fullständig årslicens  – som motsvarar dagens årslicens – för 89 dollar. 

Sammanfattning

Med tanke på allt som har hänt de senaste tio åren är det är högst sannolikt att det kommer en prishöjning snart. Så ett tips är att passa på och köpa antingen en årslicens eller en livstidslicens, redan idag. Vi uppdaterar ständigt med de senaste rabatterna här på Diviguiden. Lycka till!

Affiliate disclaimer

Diviguiden är en 100% fristående affiliate till Elegant Themes (Divi), Surftown och Fiverr. Vi rekommenderar bara tjänster som vi själva gillar och använder. Om du köper något via vissa av länkarna på Diviguiden så går en provision till Diviguiden, men det kostar aldrig mer för dig. Läs mer

Mer från bloggen

Divi Nugget #01: Så byter du logga på enskilda sidor i WordPress

I första delen i serien Divi Nuggets går vi igenom hur man byter logga på en enskild sida i WordPress med temat Divi. Se videon nu.

Divi Nugget #7: Skapa runda bilder direkt i WordPress (utan Photoshop)

Helt eller delvis runda bilder används ofta för att göra designen lite mjukare. På många hemsidor används till exempel rundade porträttbilder och produktbilder. Här är det enklaste och mest effektiva sättet att skapa runda bilder i WordPress.

Öka antalet samtal med telefonlänkar

Att sänka trösklarna för dina besökare när de vill kontakta dig kan leda till fler värdefulla interaktioner och lägre drop-out. Ett enkelt sätt att uppnå detta är att skapa telefonlänkar som triggar uppringning vid klick – även kallat click-to-call. Detta är...

Klarar dina texter vi-testet?

Vad var det första du gjorde när du som barn fick den rykande färska skolkatalogen? Om du febrigt bläddrade fram till bilden på dig själv så var du knappast ensam. Vi är självupptagna varelser. Eller som Joe Pulizzi uttrycker det: Kunderna bryr sig inte om ditt...

Fantastiska fakta om WordPress 2018 – världens största CMS

Nästan var tredje webbplats är skapad i Wordpress. I Sverige är det vårt mest populära CMS (webbpubliceringsverktyg) med öppen källkod (Open Source). Enligt Web Service Award 2017 har marknadsandelen för Wordpress tiodubblats i Sverige sedan 2012. CMS med stängd...

Divi Nugget #3: Hämta och applicera format snabbt i WordPress

Minns du hur mycket enklare livet blev när du upptäckte penseln i Microsoft Word (eller den motsvarande rollern i Google Docs)? Nu kan du använda en liknande funktion för att “hämta format” och applicera stilen på nästan vad som helst i WordPress – utan att ditt innehåll skrivs över.

Divi Nugget #5: Klistra in ren text utan format i WordPress

När du klistrar in text från t.ex. Word, e-post eller en pdf-fil direkt till WordPress så är risken stor att det följer med oönskad kod som kan försämra din hemsida. Här är tre sätt att tvätta bort formaten.

Sju begränsningar i Divi och hur du övervinner dem

Divi är ett fantastiskt WordPress-tema. Men det finns några begränsningar som återkommer. Här får du veta hur du anpassar mobilmenyn, skräddarsyr navigationen, gör centrala inställningar för rubriker och länkar, sparar formulärsvar, finslipar knapparna och tvättar bort den babyblå färgen.

Visa aktuellt år automatiskt i Divis bottom bar

Divis bottenlist (bottom bar) passar utmärkt för information om Copyright © men många glömmer att uppdatera till rätt år. Lägg in ett årtal som uppdateras automatiskt.

Divi Nugget #4: Lägg till en länk bredvid en checkbox i ett WordPress-formulär

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Se till att du beskriver och länkar till dina allmänna villkor i dina kontaktformulär. I videon nedan kan du se hur du lägger till en länk bredvid en checkbox i ett WordPress-formulär med Divi.