Divi är ett av världens mest använda och högst rankade premium-tema till WordPress. Genom Diviguiden kan du få 20% rabatt på ditt Divi-medlemskap hos Elegant Themes – utan att använda varken rabattkod eller kampanjkoder. Häng med!

Sänk priset med rätt länk

Om skriver in adressen elegantthemes.com direkt i webbläsaren så får du betala 89 dollar för en årslicens eller 249 dollar för en livstidslicens på Divi. Förvisso prisvärt med tanke på vad du får för pengarna. Men det är trots allt onödigt att betala mer än du måste.

Om du använder länken diviguiden.se/divi10/ så så betalar du istället 80 dollar för en årslicens eller 224 dollar för en livstidslicens; alltså 10% mindre för exakt samma licenser. Om du redan har en årslicens som du antingen vill förlänga i ytterligare ett år till eller göra om den till en livstidslicens, så får du även få 10% rabatt på uppgraderingar via länken diviguiden.se/uppgradera10/.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt

Priset utan rabatt …

Divi med 10% rabatt

… och priset med 10% rabatt.

Går det att få ännu mer rabatt?

Ja, det går faktiskt att komma ner ytterligare i pris. Under begränsade perioder erbjuder Elegant Themes 20% rabatt. Det har hänt under Black Friday, Cyber Monday och när Elegant Themes firade 10 år.

Under november 2018 har vi på Diviguiden en länk som ger alla 20% rabatt på årsabonnemang på Divi – världens mest använda premium-tema och sidbyggare till WordPress. På samma sida har vi samlat alla aktuella rabatter, både på Divi och på plugins och andra bra tillägg till Divi.

Nu får du ett årsabonnemang för 70 dollar istället för 89 dollar. Billigare än så blir det sannolikt aldrig.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt

Priset utan rabatt …

Divi med 20% rabatt

… och priset med 20% rabatt.

Kommer det att bli dyrare eller billigare med tiden?

Elegant Themes skapades av Nick Roach 2008.  Då kostade en årslicens 19,95 dollar. Sedan dess har det hänt en hel del. 2013 kostade en årslicens (inklusive plugins), som motsvarar dagens, 89 dollar. Det har alltså inte skett någon prishöjning de senaste 5-6 åren, trots att det har hänt enormt mycket. Ett axplock:

  • Elegant Themes anställer 71 personer i 20 länder.
  • Temat Extra  och tilläggen Monarch och Bloom släpps och ingår i Divi-licensen.
  • Divi uppgraderas till 2.0 och 3.0.
  • Elegant Themes storsatsar på att göra Divi Builder till världens mest användarvänliga och kraftfulla sidbyggare.
  • Divi bygger ett designteam med 7 anställda som släpper två färdiga layout-packs varje vecka – utan extra kostnad.

Frågan är inte om det kommer en prishöjning, utan när den kommer.

Elegant Themes 2008

Elegant Themes hemsida 2008. Då kostade en årslicens på Divi bara 19,95 dollar. Då fick du ett antal WordPress-teman med “giltig XHTML och CSS”. Kompatibilitet med den gamla webbläsaren Netscape utlovades.

Elegant Themes 2013

Elegant Themes hemsida 2013. Då kunde du köpa en “personlig” årslicens för 39 dollar (utan tillhörande plugins) och en fullständig årslicens  – som motsvarar dagens årslicens – för 89 dollar. 

Sammanfattning

Med tanke på allt som har hänt de senaste tio åren är det är högst sannolikt att det kommer en prishöjning snart. Så ett tips är att passa på och köpa antingen en årslicens eller en livstidslicens, redan idag. Vi uppdaterar ständigt med de senaste rabatterna här på Diviguiden. Lycka till!

Affiliate disclaimer

Diviguiden är en 100% fristående affiliate till Elegant Themes (Divi), Surftown och Fiverr. Vi rekommenderar bara tjänster som vi själva gillar och använder. Om du köper något via vissa av länkarna på Diviguiden så går en provision till Diviguiden, men det kostar aldrig mer för dig. Läs mer

Mer från bloggen

Uppdatera i WordPress direkt från mobilen

Elegant Themes har nu släppt en efterlängtad uppdatering till Divi Builder: Sidbyggaren är nu helt responsiv. Detta innebär att det är smidigt att uppdatera innehållet på din Wordpress-hemsida från mobilen – var du än befinner dig. Som en bonus blir sidbyggaren även...

Flera förbättringar av sidbyggaren Divi Builder

Divi Builder har länge varit en av de mest populära sidbyggarna till Wordpress. Men trots enkelheten med click and type och drag and drop så är det många som har använt Divis klassiska rutnätsläge med wireframes istället. Nu kommer ett efterlängtat lyft som...

Divi Nugget #5: Klistra in ren text utan format i WordPress

När du klistrar in text från t.ex. Word, e-post eller en pdf-fil direkt till WordPress så är risken stor att det följer med oönskad kod som kan försämra din hemsida. Här är tre sätt att tvätta bort formaten.

12 exempel på strålande webbdesign i WordPress & Divi

Varje dag skapas 50 000(!) nya hemsidor i Wordpress. Vi har samlat 12 exempel på strålande webbdesign av allt från små frilansare till internationella storföretag; från konstnärlig minimalism till färgsprakande överdåd. Men alla sajterna har ett par saker saker...

Divi Nugget #4: Lägg till en länk bredvid en checkbox i ett WordPress-formulär

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Se till att du beskriver och länkar till dina allmänna villkor i dina kontaktformulär. I videon nedan kan du se hur du lägger till en länk bredvid en checkbox i ett WordPress-formulär med Divi.

5 gratis plugins som gör Divi ännu bättre

När du installerar Divi får du 46 kraftfulla moduler, t.ex. räknare, kartor och bildspel. Men ibland krävs det ytterligare resurser och då finns det som tur är bra plugins som är utvecklade specifikt för Divi. Här listar vi fem gratis plugins (och två bonusar) som ger...

Divi snabbar upp laddtiden med ny uppdatering

Nu släpper Divi en teknisk uppdatering som innebär att din sajt kommer att laddas snabbare för besökarna. Genom att all CSS-kod lagras i statiska filer så hålls kodmängden på de enskilda sidorna nere. Allt sker såklart automatiskt i bakgrunden så förändringen påverkar...

Divi Nugget #7: Skapa runda bilder direkt i WordPress (utan Photoshop)

Helt eller delvis runda bilder används ofta för att göra designen lite mjukare. På många hemsidor används till exempel rundade porträttbilder och produktbilder. Här är det enklaste och mest effektiva sättet att skapa runda bilder i WordPress.

Divi Nugget #01: Så byter du logga på enskilda sidor i WordPress

I första delen i serien Divi Nuggets går vi igenom hur man byter logga på en enskild sida i WordPress med temat Divi. Se videon nu.

Inspiration: 10 svenska hemsidor i WordPress

Behöver du fylla på med ny inspiration till dina webbprojekt? Här hittar du tio svenska WordPress-hemsidor som kan boosta din kreativitet. Oavsett om det handlar om dataspel, friluftsliv, musik eller vatten och avlopp(!) så går det att skapa riktigt snygg webbdesign. Mycket nöje!