Ny kurs: Så skapar du en hemsida i WordPress 2021

  • Victor Duse
  • 2021-06-07
  • Divi
  • 0 kommentarer
  • Om affiliate-länkar
    Några av länkarna i det här inlägget är affiliate-länkar. Detta innebär att om du klickar på dessa länkar och köper något kommer jag att få en affiliate-kommission. Men det kommer aldrig att kosta mer för dig. Tack för ditt stöd!

Nu har vi tagit fram en komplett kurs med totalt åtta timmars videomaterial, fördelat på 29 kapitel, om hur du skapar en hemsida med WordPress och Divi.

I kursen, som är helt gratis, går vi igenom grunderna i WordPress och Divi och bygger – steg för steg – en komplett hemsida med startsida, om oss-sida, kontaktsida och nyhetssida. Vi använder även Divi Theme Builder för att skapa en sticky meny, en footer och mallar för inlägg, kategorisidor och en 404-sida.

I den avslutande delen går vi igenom hur du exporterar och importerar layout och vad du bör tänka på när du har publicerat din hemsida. Som en bonus kan du ladda ner alla bilder, ikoner och layouter från kursen.

Kursen finns även på YouTube

Du kan även ta del av kursen direkt på YouTube. Där finns en playlist med 29 videos men du kan också se hela kursen i ett stycke (med snabblänkar till kursens olika avsnitt).

Spela upp kursen direkt på YouTube. Du kan enkelt hoppa mellan kursens 29 avsnitt.

Do you speak English?

Du kan även ta del av WordPress-kursen på engelska på DiviMundo.com.

Relaterade inlägg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.