2. Webbhotell & domän
8. Exportera & importera layouter
10. Fira!

Nu firar vi!Du är en stjärna!

 

4.1 Om Divi: Världens mest populära tema till WordPress

  • Din genomförda andel av hela kursen:

Divi är såväl Sveriges som världens mest använda tema till WordPress. Här får du reda på varför. Vi bjuder även på 20% rabatt på Divi.

Under videon hittar du alla länkar, filer och kodsnuttar som nämns i kapitlet. 👇

Detta är en kostnadsfri grundkurs om hur du skapar en hemsida med WordPress och Divi. Kursen innehåller annonslänkar till Elegant Themes (som står bakom Divi) och Inleed (som tillhandahåller webbhotell och domäner). Om du köper något via en annonslänk får vi på Diviguiden en liten provision, men det kostar aldrig mer för dig. Respektive företag äger rättigheterna till sina varumärken. Kursen är ett fristående och oberoende initiativ från Diviguiden. Tack vare ditt stöd kan vi fortsätta skapa mer kostnadsfritt innehåll.

Victor Duse

Kursledaren Victor Duse är född 1980 och har över 20 års erfarenheter av webbdesign, webbutveckling och utbildning inom sektorer från media och marknadsföring till energi, industri och offentlig verksamhet. Han är grundare av Diviguiden, DiviMundo och WordPress-byrån Duse Media med säte i Malmö. Bortom tangentbordet har Victor svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu och en stor aptit på choklad.

Lämna en kommentar

Ris, ros eller frågor? Lämna gärna en kommentar på kursavsnittet!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.