2. Webbhotell & domän
8. Exportera & importera layouter
10. Fira!

Nu firar vi!Du är en stjärna!

 

1.1 Introduktion: Om kursens innehåll

  • Din genomförda andel av hela kursen:

Välkommen till en komplett genomgång av hur du skapar en riktigt bra hemsida med WordPress och temat Divi – steg för steg. Oavsett om du är en total nybörjare eller om du har använt WordPress ett tag är jag övertygad om att du kommer att ha stor nytta av den här kursen.

Som case kommer vi att skapa en hemsida till den fiktiva arkitektbyrån Divistugan. Och det här är inget ”fuskbygge” med en färdig mall som tusentals andra företag redan använder; här får du lära dig hur du bygger din alldeles egna unika design – precis så som du vill ha den. Om du vill se slutresultatet så finns det på divistugan.nu.

Under videon hittar du alla länkar, filer och kodsnuttar som nämns i kapitlet. 👇

i

Resurser och relaterat innehåll

Detta är en kostnadsfri grundkurs om hur du skapar en hemsida med WordPress och Divi. Kursen innehåller annonslänkar till Elegant Themes (som står bakom Divi) och Inleed (som tillhandahåller webbhotell och domäner). Om du köper något via en annonslänk får vi på Diviguiden en liten provision, men det kostar aldrig mer för dig. Respektive företag äger rättigheterna till sina varumärken. Kursen är ett fristående och oberoende initiativ från Diviguiden. Tack vare ditt stöd kan vi fortsätta skapa mer kostnadsfritt innehåll.

Victor Duse

Kursledaren Victor Duse är född 1980 och har över 20 års erfarenheter av webbdesign, webbutveckling och utbildning inom sektorer från media och marknadsföring till energi, industri och offentlig verksamhet. Han är grundare av Diviguiden, DiviMundo och WordPress-byrån Duse Media med säte i Malmö. Bortom tangentbordet har Victor svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu och en stor aptit på choklad.

Lämna en kommentar

Ris, ros eller frågor? Lämna gärna en kommentar på kursavsnittet!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.