Divi är ett av världens mest använda och högst rankade premium-tema till WordPress. Genom Diviguiden kan du få 20% rabatt på ditt Divi-medlemskap hos Elegant Themes – utan att använda varken rabattkod eller kampanjkoder. Häng med!

Sänk priset med rätt länk

Om skriver in adressen elegantthemes.com direkt i webbläsaren så får du betala 89 dollar för en årslicens eller 249 dollar för en livstidslicens på Divi. Förvisso prisvärt med tanke på vad du får för pengarna. Men det är trots allt onödigt att betala mer än du måste.

Om du använder länken diviguiden.se/divi10/ så så betalar du istället 80 dollar för en årslicens eller 224 dollar för en livstidslicens; alltså 10% mindre för exakt samma licenser. Om du redan har en årslicens som du antingen vill förlänga i ytterligare ett år till eller göra om den till en livstidslicens, så får du även få 10% rabatt på uppgraderingar via länken diviguiden.se/uppgradera10/.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt

Priset utan rabatt …

Divi med 10% rabatt

… och priset med 10% rabatt.

Går det att få ännu mer rabatt?

Ja, det går faktiskt att komma ner ytterligare i pris. Under begränsade perioder erbjuder Elegant Themes 20% rabatt. Det har hänt under Black Friday, Cyber Monday och när Elegant Themes firade 10 år.

Under januari 2020 har vi på Diviguiden en länk som ger alla 20% rabatt på årsabonnemang på Divi – världens mest använda premium-tema och sidbyggare till WordPress. På samma sida har vi samlat alla aktuella rabatter, både på Divi och på plugins och andra bra tillägg till Divi.

Nu får du ett årsabonnemang för 70 dollar istället för 89 dollar. Billigare än så blir det sannolikt aldrig.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt

Priset utan rabatt …

Divi med 20% rabatt

… och priset med 20% rabatt.

Kommer det att bli dyrare eller billigare med tiden?

Elegant Themes skapades av Nick Roach 2008.  Då kostade en årslicens 19,95 dollar. Sedan dess har det hänt en hel del. 2013 kostade en årslicens (inklusive plugins), som motsvarar dagens, 89 dollar. Det har alltså inte skett någon prishöjning de senaste 5-6 åren, trots att det har hänt enormt mycket. Ett axplock:

  • Elegant Themes anställer 71 personer i 20 länder.
  • Temat Extra  och tilläggen Monarch och Bloom släpps och ingår i Divi-licensen.
  • Divi uppgraderas till 2.0 och 3.0.
  • Elegant Themes storsatsar på att göra Divi Builder till världens mest användarvänliga och kraftfulla sidbyggare.
  • Divi bygger ett designteam med 7 anställda som släpper två färdiga layout-packs varje vecka – utan extra kostnad.

Frågan är inte om det kommer en prishöjning, utan när den kommer.

Elegant Themes 2008

Elegant Themes hemsida 2008. Då kostade en årslicens på Divi bara 19,95 dollar. Då fick du ett antal WordPress-teman med ”giltig XHTML och CSS”. Kompatibilitet med den gamla webbläsaren Netscape utlovades.

Elegant Themes 2013

Elegant Themes hemsida 2013. Då kunde du köpa en ”personlig” årslicens för 39 dollar (utan tillhörande plugins) och en fullständig årslicens  – som motsvarar dagens årslicens – för 89 dollar. 

Sammanfattning

Med tanke på allt som har hänt de senaste tio åren är det är högst sannolikt att det kommer en prishöjning snart. Så ett tips är att passa på och köpa antingen en årslicens eller en livstidslicens, redan idag. Vi uppdaterar ständigt med de senaste rabatterna här på Diviguiden. Lycka till!

Mer från bloggen

Divi Nugget #5: Klistra in ren text utan format i WordPress

När du klistrar in text från t.ex. Word, e-post eller en pdf-fil direkt till WordPress så är risken stor att det följer med oönskad kod som kan försämra din hemsida. Här är tre sätt att tvätta bort formaten.

Inspiration: 10 svenska hemsidor i WordPress

Behöver du fylla på med ny inspiration till dina webbprojekt? Här hittar du tio svenska WordPress-hemsidor som kan boosta din kreativitet. Oavsett om det handlar om dataspel, friluftsliv, musik eller vatten och avlopp(!) så går det att skapa riktigt snygg webbdesign. Mycket nöje!

Så visar du bildtexten under din utvalda bild i Divi

När du skapar ett inlägg i Wordpress kan du ladda upp en Utvald bild (Featured Image) som visas mellan rubriken och brödtexten. För att Divi ska visa din bildtext under bilden så behöver du lägga till en rad kod. Vi visar hur och bjuder dessutom på en enkel...

Divi Nugget #7: Skapa runda bilder direkt i WordPress (utan Photoshop)

Helt eller delvis runda bilder används ofta för att göra designen lite mjukare. På många hemsidor används till exempel rundade porträttbilder och produktbilder. Här är det enklaste och mest effektiva sättet att skapa runda bilder i WordPress.

10 oumbärliga guider till Divi

Även om Divi till stora delar är självförklarande finns det några grundläggande guider som jag återkommer till gång på gång. Det handlar om nyttiga funktioner som förenklar ditt arbete och skapar en optimal användarupplevelse för dina besökare. Håll till godo!

Flera förbättringar av sidbyggaren Divi Builder

Divi Builder har länge varit en av de mest populära sidbyggarna till Wordpress. Men trots enkelheten med click and type och drag and drop så är det många som har använt Divis klassiska rutnätsläge med wireframes istället. Nu kommer ett efterlängtat lyft som...

✔ Checklista: 10 saker att göra efter lanseringen av din WordPress-hemsida

Efter mycket jobb har du äntligen publicerat din WordPress-hemsida. Men tro inte att du är klar; det är nu jobbet börjar! Här är en checklista med tio punkter som du bör bocka av direkt efter lanseringen.1. Säkerheten först!2018 stod WordPress för 90% av alla hackade...

Fixa HTTPS – or die trying

Google trappar upp kriget mot osäkra sajter. Från och med oktober kommer varningen "INTE SÄKER" att möta den som fyller i ett formulär eller surfar inkognito på en sida med HTTP. Om du inte vill skrämma bort dina besökare är det dags att agera.  När en adress inleds...

3 enkla sätt att fixa en logotyp (om du inte är grafisk designer)

Professionella grafiska designers skapar oftast logotyper i program från Adobe CC, till exempel Illustrator, Photoshop och Indesign. Men för en nybörjare som vill skapa en enkel logga blir valmöjligheterna lätt utmattande. Här är tre sätt att skapa en vektor-logotyp...

Så får du 20% rabatt på Divi – utan rabattkod

Divi är ett av världens mest använda och högst rankade premium-tema till Wordpress. Genom Diviguiden kan du få 20% rabatt på ditt Divi-medlemskap hos Elegant Themes – utan att använda varken rabattkod eller kampanjkoder. Häng med! Sänk priset med rätt länk Om skriver...