Så får du 20% rabatt på Divi – utan rabattkod

✏️ 2018-10-15 | Divi | 0 Kommentarer

Oavsett om du ska köpa en årslicens, livstidslicens eller bara förnya din Divi-licens är det onödigt att betala mer än än du måste.
Skribent: Victor Duse
Av Victor Duse
Divi är ett av världens mest använda och högst rankade premium-tema till WordPress. Genom Diviguiden kan du få 20% rabatt på ditt Divi-medlemskap hos Elegant Themes – utan att använda varken rabattkod eller kampanjkoder. Häng med!

Sänk priset med rätt länk

Om skriver in adressen elegantthemes.com direkt i webbläsaren så får du betala 89 dollar för en årslicens eller 249 dollar för en livstidslicens på Divi. Förvisso prisvärt med tanke på vad du får för pengarna. Men det är trots allt onödigt att betala mer än du måste.

Om du använder länken diviguiden.se/divi10/ så så betalar du istället 80 dollar för en årslicens eller 224 dollar för en livstidslicens; alltså 10% mindre för exakt samma licenser. Om du redan har en årslicens som du antingen vill förlänga i ytterligare ett år till eller göra om den till en livstidslicens, så får du även få 10% rabatt på uppgraderingar via länken diviguiden.se/uppgradera10/.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt
Priset utan rabatt …
Divi med 10% rabatt
… och priset med 10% rabatt.

Går det att få ännu mer rabatt?

Ja, det går faktiskt att komma ner ytterligare i pris. Under begränsade perioder erbjuder Elegant Themes 20% rabatt. Det har hänt under Black Friday, Cyber Monday och när Elegant Themes firade 10 år.

Under maj 2020 har vi på Diviguiden en länk som ger alla 20% rabatt på årsabonnemang på Divi – världens mest använda premium-tema och sidbyggare till WordPress. På samma sida har vi samlat alla aktuella rabatter, både på Divi och på plugins och andra bra tillägg till Divi.

Nu får du ett årsabonnemang för 70 dollar istället för 89 dollar. Billigare än så blir det sannolikt aldrig.

%

Rabatt på Divi.

Divi utan rabatt
Priset utan rabatt …
Divi med 20% rabatt
… och priset med 20% rabatt.

Kommer det att bli dyrare eller billigare med tiden?

Elegant Themes skapades av Nick Roach 2008.  Då kostade en årslicens 19,95 dollar. Sedan dess har det hänt en hel del. 2013 kostade en årslicens (inklusive plugins), som motsvarar dagens, 89 dollar. Det har alltså inte skett någon prishöjning de senaste 5-6 åren, trots att det har hänt enormt mycket. Ett axplock:

  • Elegant Themes anställer 71 personer i 20 länder.
  • Temat Extra  och tilläggen Monarch och Bloom släpps och ingår i Divi-licensen.
  • Divi uppgraderas till 2.0 och 3.0.
  • Elegant Themes storsatsar på att göra Divi Builder till världens mest användarvänliga och kraftfulla sidbyggare.
  • Divi bygger ett designteam med 7 anställda som släpper två färdiga layout-packs varje vecka – utan extra kostnad.

Frågan är inte om det kommer en prishöjning, utan när den kommer.

Elegant Themes 2008
Elegant Themes hemsida 2008. Då kostade en årslicens på Divi bara 19,95 dollar. Då fick du ett antal WordPress-teman med ”giltig XHTML och CSS”. Kompatibilitet med den gamla webbläsaren Netscape utlovades.
Elegant Themes 2013
Elegant Themes hemsida 2013. Då kunde du köpa en ”personlig” årslicens för 39 dollar (utan tillhörande plugins) och en fullständig årslicens  – som motsvarar dagens årslicens – för 89 dollar. 

Sammanfattning

Med tanke på allt som har hänt de senaste tio åren är det är högst sannolikt att det kommer en prishöjning snart. Så ett tips är att passa på och köpa antingen en årslicens eller en livstidslicens, redan idag. Vi uppdaterar ständigt med de senaste rabatterna här på Diviguiden. Lycka till!

Mer från bloggen

Divi Nugget #6: Skapa länkar i WordPress på snabbaste sättet

Det är inte alla som känner till genvägen för att skapa en länk på bara en sekund i WordPress. Vi går igenom både det vanliga sättet att skapa länkar i WordPress och det blixtsnabba sättet. Se videon nu.

Flera förbättringar av sidbyggaren Divi Builder

Divi Builder har länge varit en av de mest populära sidbyggarna till Wordpress. Men trots enkelheten med click and type och drag and drop så är det många som har använt Divis klassiska rutnätsläge med wireframes istället. Nu kommer ett efterlängtat lyft som...

Klarar dina texter vi-testet?

Vad var det första du gjorde när du som barn fick den rykande färska skolkatalogen? Om du febrigt bläddrade fram till bilden på dig själv så var du knappast ensam. Vi är självupptagna varelser. Eller som Joe Pulizzi uttrycker det: Kunderna bryr sig inte om ditt...

Så får du 20% rabatt på Divi – utan rabattkod

Oavsett om du ska köpa en årslicens, livstidslicens eller bara förnya din Divi-licens är det onödigt att betala mer än än du måste.

Så visar du bildtexten under din utvalda bild i Divi

Trött på att Divi inte visar bildtexten under din utvalda bild? Här hittar du lösningen.

Divi snabbar upp laddtiden med ny uppdatering

Nu släpper Divi en teknisk uppdatering som innebär att din sajt kommer att laddas snabbare för besökarna. Genom att all CSS-kod lagras i statiska filer så hålls kodmängden på de enskilda sidorna nere. Allt sker såklart automatiskt i bakgrunden så förändringen påverkar...

Kortkommandon till Divi som snabbar upp ditt arbete

Att jobba med webbutveckling och webbdesign är ett av de roligaste jobben som finns. Möjligheten att kunna översätta din eller din kunds vision till en snygg och användarvänlig hemsida är definitivt en kreativ process. I vissa fall vill man dock tillbringa mindre tid...

Fixa HTTPS – or die trying

Google trappar upp kriget mot osäkra sajter. Från och med oktober kommer varningen "INTE SÄKER" att möta den som fyller i ett formulär eller surfar inkognito på en sida med HTTP. Om du inte vill skrämma bort dina besökare är det dags att agera.  När en adress inleds...

Fantastiska fakta om WordPress 2020 – världens största CMS

WordPress är inte bara den största plattformen för webbplatser – WooCommerce dominerar även e-handeln. Här kan ta del av några fantastiska fakta från 2020.

5 gratis plugins som gör Divi ännu bättre

Ge Divi superkrafter med plugins (tillägg) som dessutom är helt gratis.

Relaterade inlägg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.